Headcorn Community Centre 10
Headcorn Community Centre 11

Project Information

This new build new Community Centre was built next to an original redundant Victorian school building which was incorporated into the design.  The new building consists of a main hall in a barn like structure designed to accommodate about 300 people, and including a raised stage and back stage facilities; a connecting flat roof structure with foyer, receptions and rest room facilities; and the original school building, containing a second hall, kitchens, offices and separate entrance.  The main hall is designed to accommodate a badminton court and can also be subdivided into two smaller meeting rooms.
 
The new building is constructed with a steel frame, brick base walls, untreated green oak weatherboarding, plan clay tile roof and oak frame windows and doors.